Joogavaellus retriitti 19.-21.05.2023 Patvinsuon kansallispuistossa

Päivämäärä

19.5.2023

Kellonaika

18:00

Sijainti

Patvinsuon kansallispuisto

Joogavaellus retriitti 19.-21.05.2023 Patvinsuon kansallispuistossa

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan joogavaellusretriitille Patvinsuon kansallispuistoon.

Joogaamme ja meditoimme hiekkarannalla ja metsässä sekä ihastelemme kevään usvassa syleilevää loputonta aapasuota. Iltaisin rentoudumme nuotion äärellä tai teemme rauhallisen joogaharjoituksen, sillä aikaa kun eräoppaamme valmistaa meille avotulella herkullista kasvisillallista.

Perjantain ja lauantain aikana kierrämme kauniin Suomujärven, nautimme
loputtomien hiekkarantojen pehmeydestä, helppokulkuisten polkujen tallaamisesta, joogan rauhoittavasta vaikutuksesta ja maittavista nuotiolla valmistetuista kasvisruuista.

Lauantaina pääsemme nauttimaan myös perinteisestä rantasaunan löylyistä Suomun luontokeskuksella.

Retriitillä pääset myös kokemaan sup-joogaa!

Sunnuntaina on luvassa kevyt päiväretki suolle ja Teretinniemen lintutornille jossa
tiirailemme lintuja, nautimme omia eväitä, sekä joogaamme .

Koko retken ajan sinua palvelevat eräopas Sanna-Kaisa ja joogaopettaja Annu.

Toimimme suomeksi ja englanniksi. Joogatuntien kieli on suomi, jos suurin osa osallistujista ovat suomenkielisiä.

 

Oppaat:

Annu Huttunen on varkautelainen Villa Mandalasta valmistunut joogaopettaja. Hän on myös
naurujoogaohjaaja, sairaanhoitaja-terveydenhoitaja AMK ja TtM. Annu opettaa sosiaali- ja terveysalaa ja toimii joogatunteja tarjoavan Flow Huttulan yrittäjänä. Maaseudulta lähtöisin oleva Annu on jo pienestä pitäen tottunut metsässä kulkija ja luonnon rakastaja. Vaeltamisesta Annu innostui 8 vuotta sitten. Annun mielestä Patvinsuo on yksi lumoavimmista paikoista, joissa hän on käynyt. ”Odotan innoissani sitä, kun pääsemme tekemään joogaharjoitusta Patvinsuon hiekkarannalle ja meditoimaan metsään. Aapasuon loputon määrä hiljentää kyllä viimeistään vilkkaammankin mielen. Uskon, että retriitiltä palautuu onnellisia ja rauhoittuneita ihmisiä”, kertoo Annu.

Sanna-Kaisa Anttonen on kuvansilainen erä- ja luontoalan yrittäjä. Koulutukseltaan hän on matkailualan restonomi, lähihoitaja, sekä erä- ja luonto-opas. Sanna-Kaisan yritys Freefinns Oy tarjoaa monipuolisesti erä- ja luontoalan palveluja Itä-Suomen alueella. Hän on taitava kokki ja pääsettekin nauttimaan vaelluksella rakkaudella valmistetuista nuotioruuista. Sanna-Kaisa on koko ikänsä samoillut metsissä ja maannut mättäillä, sekä harrastanut monipuolisesti luontoliikuntaa. Patvinsuo on yksi Sanna-Kaisan ehdottomia lempparipaikkoja.

 

Joogavaellusretriitti sopii kaikille luonnossa olemisesta ja joogasta kiinnostuneille. Voit tulla yksin ja tai yhdessä ystäviesi kanssa. Me pidämme huolen siitä, että sinulla on kaikki hyvin. Et tarvitse aikaisempaa jooga- tai vaelluskokemusta, mutta ei siitä haittaakaan ole. Tarkemmat ohjeet, kuten varustelista ja varusteiden pakkaaminen, saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi.

Vaelluksella majoitumme omissa majoitteissa, esimerkiksi teltassa tai riippukeinussa. Tarvittaessa saat vinkkejä ja apua majoitteiden valinnassa ja varusteiden pakkaamisessa Sanna-Kaisalta.

 

Joogavaellusretriitti sisältää:
– noin 5h joogaa ja meditaatiota
– aamiaisen lauantaina ja sunnuntaina
– nuotioillallinen perjantaina ja lauantaina
– oppaiden palvelut
– saunan
– ikimuistoisen elämyksen

Hinta: 219€/sis.alv

 

Sorry, this event is expired and no longer available.
Paikkoja yhteensä 10
  • Patvinsuon kansallispuisto
  • Patvinsuon kansallispuisto
  • Lieksa

Aikataulu

  • 19.5.2023 18:00   -   21.5.2023 15:00
Jaa tämä
Lisää omaan kalenteriin