Satumainen metsäjooga ja herkullinen nuotioruokailuhetki

Päivämäärä

21.5.2022

Kellonaika

11:00

Sijainti

Heinäahon tila

Metsäjooga ja herkullinen nuotio ruokailuhetki

21.05 klo 11.00-13.00 Heinäahon tilalla Kuvansissa.

Satumainen metsäjooga vie sinut syvälle rauhan ja rentoutumisen tilaan. Metsässä joogaamme rauhalliseen tahtiin itseämme ja ympäristöämme kuunnellen. Tunnemme tuulen ihollamme, sammaleen tuoksun nenässämme ja pysähdymme kuuntelemaan metsän hiljaista musiikkia. Metsässä on hyvä ja turvallista olla.

Metsäjoogassa hyödynnämme metsän monimuotoisuutta joogaharjoituksen tukena. Hengitämme hapekasta ilmaan, astumme kannolle, istumme kivelle ja haemme tasapainoa metsän muhkuraisesta maasta. Metsässä oleskelu laskee sydämen sykettä ja verenpainetta sekä laukaisee lihasjännityksiä. Se myös tutkitusti parantaa mielialaa ja nopeuttaa stressistä palautumista.

Metsäjoogan päätteeksi laskeudumme loppurentoutukseen äänimaljojen saattelemana, joka on kuin keijukaisten laulua tuulen huminassa.

Ota mukaasi joogamatto ja viltti loppurentoutusta varten, juomapullo, ötökkömyrkkyä, pitkää vaatetta ym., mitä nyt metsässä tarvitsee. Jos sinulla ei ole omaa joogamattoa, niin kerro se ilmoittautumisen yhteydessä. Saat maton lainaan. Metsäjoogaa ei järjestetä ukkosella tai myrskyllä. Sateen sattua joogaamme metsässä suojan alla.

Metsäjoogan jälkeen nautitaan nuotiolla samettisen pehmeää kasvissosekeittoa, tuoreenleivän ja levitteen kera. Jälkiruuaksi on tarjolla nokipannukahvit ja pieni makea yllätys.

Hinta 36,90€/hlö sis. joogan ja nuotioruokailun.

 

Metsäjooga järjestetään yhteistyössä Flow Huttulan kanssa.

Flow Huttulan toimintaan pääset tutustumaan tästä.

 

Sorry, this event is expired and no longer available.
Paikkoja yhteensä 30
  • Heinäahon tila
  • 143 Ratatie
  • Kuvansi
  • 78880

Aikataulu

  • 21.5.2022 11:00   -   13:00
Jaa tämä
Lisää omaan kalenteriin