Satumainen metsäjooga ja herkullinen nuotio kahvitteluhetki

Päivämäärä

14.8.2022

Kellonaika

11:00

Sijainti

Heinäahon tila

Satumainen metsäjooga, rumpumeditaatio ja herkullinen nuotio kahvitteluhetki

14.08 klo 11.00-13.00 Heinäahon tilalla Kuvansissa.

 

Satumainen metsäjooga vie sinut syvälle rauhan ja rentoutumisen tilaan. Metsässä joogaamme rauhalliseen tahtiin itseämme ja ympäristöämme kuunnellen. Tunnemme tuulen ihollamme, sammaleen tuoksun nenässämme ja pysähdymme kuuntelemaan metsän hiljaista musiikkia. Metsässä on hyvä ja turvallista olla.

Metsäjoogassa hyödynnämme metsän monimuotoisuutta joogaharjoituksen tukena. Hengitämme hapekasta ilmaan, astumme kannolle, istumme kivelle ja haemme tasapainoa metsän muhkuraisesta maasta. Metsässä oleskelu laskee sydämen sykettä ja verenpainetta sekä laukaisee lihasjännityksiä. Se myös tutkitusti parantaa mielialaa ja nopeuttaa stressistä palautumista.

Metsäjoogan päätteeksi laskeudumme loppurentoutukseen rumpumeditaation saattelemana.

Ota mukaasi joogamatto ja viltti loppurentoutusta varten, juomapullo, ötökkömyrkkyä, pitkää vaatetta ym., mitä nyt metsässä tarvitsee. Jos sinulla ei ole omaa joogamattoa, niin kerro se ilmoittautumisen yhteydessä. Saat maton lainaan. Metsäjoogaa ei järjestetä ukkosella tai myrskyllä. Sateen sattua joogaamme metsässä suojan alla.

Metsäjoogan jälkeen nautitaan nuotiolla maatilan pihapiirissä nokipannukahvit herkullisten muurinpohjalettujen kera. Tarjolla myös mehua ja teetä.

Hinta 24,90€/hlö sis. joogan ja nuotiokahvit.

 

Metsäjooga järjestetään yhteistyössä Flow Huttulan kanssa.

Flow Huttulan toimintaan pääset tutustumaan tästä.

Sorry, this event is expired and no longer available.

Sijainti

Paikkoja yhteensä 12
  • Heinäahon tila
  • 143 Ratatie
  • Kuvansi

Aikataulu

  • 14.8.2022 11:00   -   13:00
Jaa tämä
Lisää omaan kalenteriin