Ale!

RÖNSY – huppari

Original price was: 99.00€.Current price is: 49.00€.

Bohemian Insanityn 100% kierrätysmateriaalista tehdyt kotimaiset uniikit ja ekologiset Rönsy-hupparit ovat huikea piristys arkeen ja vapaa-aikaan.

TARJOUS: 49€ (OVH 99€) viimeinen!

Tuotetunnus (SKU): 3994 Osastot: , ,

RÖNSY – HUPPARI

Bohemian Insanityn 100% kierrätysmateriaalista tehdyt kotimaiset uniikit ja ekologiset Rönsy-hupparit ovat huikea piristys arkeen ja vapaa-aikaan.

Taatusti toista samanlaista ei tule vastaan!

Hupparit ovat unisex-kokoja joten istuvat hyvin niin miehille kuin naisillekin.

(Mies-malli joka poseeraa kuvissa on kokoa M.)

 

Rönsyhupparit valmistetaan käsin vanhoista vaatteista, jotka eivät sellaisenaan enää kelpaa kenellekäänn.   

Jokainen huppari on uniikki ja täynnä yksityiskohtia, asiallisen yksivärisen hupparin vuorina saattaa olla leopardikuvioita tai vaikka Popeda-paita vuodelta 1991. Lähes jokainen tuomion saanut vaate, joka päätyy Bohemian Insanityn vanhan hipin käsiin, pääsee osaksi Rönsyä.  Kaikki ne yöpaidat joita mummu ostaa aina joululahjaksi, järkyttävän nolot huumoripaidat, joita iskä käytti kesälomilla 90-luvun alussa, se ihana Take That- paita, jota isosisko varjeli kuin suurta aarretta.  Kaikki ne löytyvät Rönsyistä.

Harva tekstiili on niin huonokuntoinen, ettei sillä olisi enää käyttöä. Materiaalit pestään ja silitetään ennen leikkuuvaihetta. Rönsyhupparit on valmistettu kaksinkertaisiksi t-paidoista. Tuplakankaan ansiosta paksuus vastaa collegen vahvuutta. Hupparit eivät kutistu tai kierry, sillä materiaali on jo sen elämänsä vaiheen elänyt. Jännittävien yksityiskohtien lisäksi jokaisessa Rönsy-hupparissa on painatettu logo edessä.  

 

Lisätiedot

Malli

Kesäkeitto, koko S, Give me chocolate, koko M, Hurriganes, koko L, Nobody's baby, koko XL