Freefinns Oy ehdot

Osapuolet:

Omistaja/Myyjä/vuokraaja:

Freefinns Oy
3249787-5
Ratatie 143
78880 Kuvansi
010 517 7760
info@freefinns.fi

 

Asiakas:

Varauksen tekevä asiakas

 

 

 

 

Asiakas sitoutuu noudattamaan näitä vuokraus- ja peruutusehtoja ostaessaan tuotteita ja palveluja Freefinns Oy– yritykseltä. Nämä varaus-, vuokraus-, ja peruutusehdot ovat voimassa toistaiseksi.

 

OHJELMAPALVELUIDEN YLEISET PERUUTUS- JA MAKSUEHDOT

Jos tarjouksen ja näiden yleisten peruutus- ja maksuehtojen välillä on eroavaisuuksia, sovelletaan tapahtumakohtaisen tarjouksen ehtoja.

MAKSUEHDOT

Maksuvaihtoehdot ovat esillä verkkokaupassamme. Puhelimitse tai sähköpostitse tehtävissä varauksissa maksuvaihtoehdot esitetään varauksen teon yhteydessä.

Laskutus tapahtuu tapahtumapäivän jälkeen 7-14 pv:n maksuajalla tai sopimuksen mukaan. Huomautukset on tehtävä 7 pv:n kuluessa ohjelmapäivästä. Maksumuistutuskulut 5 eur.

Jos tarjouksen hinta on sidottu henkilömäärään, laskutusperusteena toimii vähintään 5 vrk ennen tapahtumaa vahvistettu osallistujamäärä.

MAKSAMINEN

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

MAKSUTAVAT

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Fellow Lasku ja Fellow Yrityslasku.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

HUOMIOITAVAA

Ryhmävarauksissa tarkka osallistujamäärä vahvistettava viimeistään 4 päivää ennen tapahtumaa tai tarjouksessa sovittuun päivämäärään mennessä välineiden ja ruokailun saatavuuden varmistamiseksi.

Sääolot eivät ole ulko-ohjelman peruutusperuste muuten, kuin järjestäjän toimesta. Jos luonnonolot tekevät sovitun ohjelman järjestämisen mahdottomaksi tai vaaralliseksi, on järjestäjällä oikeus peruuttaa ohjelma. Mikäli tapahtuma joudutaan perumaan järjestäjän puolesta, peruutusmaksu on 0 eur. Varaohjelmista neuvotellaan erikseen ja niiden laskutuksessa sovelletaan erillisiä, tapauskohtaisia ehtoja.

Järjestäjällä on oikeus korvauksetta evätä asiakkaan osallistuminen erilliseen aktiviteettiin tai ohjelmakokonaisuuteen, jos osallistuja on päihtynyt.

Osallistujilla toivomme olevan voimassa olevan tapaturmavakuutuksen. Turvalliseen toimintaan ohjaajamme antavat ennakkoinfon ja ohjeistukset, joiden kuulemisesta ja ymmärtämisestä toivomme myös asiakkaan huolehtivan. Saadun ohjeistuksen noudattaminen on osallistujan vastuulla.

Freefinns Oy:llä (3249787-5) on lainmukainen toiminnanvastuuvakuutus ja yleinen turvallisuusasiakirja tapahtumille.


PERUUTUSEHDOT

Ehdot astuvat voimaan tarjouksen hyväksymisestä kirjallisesti tai suullisesti. Peruutusehtojen maksuperusteena pidetään tarjouksen loppusummaa tai tarjouksessa mainittua henkilömäärää jos tarjouksen hinta on henkilömäärään sidottu. Peruutusmaksuun sisällytetään loppusumman lisäksi myös mahdolliset lisäpalvelut, jotka perushinnan päälle on vahvistettu. Mikäli asiakas joutuu peruuttamaan varauksen, on peruutuksesta ilmoitettava välittömästi palveluntarjoajalle. Asiakas vastaa peruutuksen saapumisesta yrittäjälle riittävän ajoissa.

Maksu palautetaan kokonaisuudessaan toimistokuluja (24€) lukuunottamatta, kun tilaisuuteen on vähintään 20 vrk.

Peruutusmaksu on 50 % kokonaishinnasta, jos peruutus lähempänä kuin 7 vrk tapahtuma- ajankohdasta.

Peruutusmaksu on 100 % kokonaishinnasta, jos peruutus lähempänä kuin 3 vrk (72h) tapahtuma-ajankohdasta. Poikkeuksena äkilliset sairastumistapaukset, jolloin maksuton peruminen lääkärin todistuksella.

Ylivoimaisen esteen (force majeure) sattuessa, voi palveluntarjoaja peruuttaa sopimuksen. Peruuntumisen sattuessa asiasta ilmoitetaan asiakkaalle välittömästi. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada maksamansa hinta kokonaisuudessaan takaisin.

Peruutus- ja palautustapauksissa yhteydenotot sähköpostitse:  info@freefinns.fi Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.