– Yrityksille

Aisti, virkisty ja rentoudu!

Freefinns OUTDOORS tarjoaa yrityksille toiminnallisia ja rentouttavia virkistys-, ja työhyvinvointipäiviä kauniissa luonnossa, joka tarjoaa täydelliset puitteet liikkumiseen. Kauas ei tarvitse mennä, kokouspaikan lähiluonto käy hyvin päivän liikunnalliseen virkistäytymiseen.

Pidemmillä tuokioilla voimme suunnata kauemmaksi luontoon. Luonnossa stressihormonit elimistössä laskevat, aivot lepäävät ja aistit virittyvät. Yhdessä työporukan kanssa vietetty aika ja koettu elämys kohottavat ryhmähenkeä, lisäävät motivaatiota ja tuovat hyvää mieltä.

Virkistys- ja tyhypäivien ohjelma suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ohjelmaan voi kuulua mm. melontaa, sup-lautailua, lumikenkäilyä, patikointia, ryhmäytymistehtäviä ja nuotioruokailua. Yhteistyökumppaneiden kanssa voimme myös tarjota teille mm. hyvinvointiluentoja, metsäjoogaa, metsänaurujoogaa ja metsämeditaatiota.

Esimerkkipaketteja:

  • Tiimipäivä: Erilainen työpäivä, mutta aivan yhtä tärkeä! Koetaan yhdessä kollegoiden kanssa luontoliikuntaa ja nautitaan raittiissa ulkoilmassa nuotiolla valmistettu maittava ruoka. Mikä olisi parempi tapa yhteishengen kohottamiselle?
  • Metsäkokous: Järjestämme kokouspaikan yritykselle viihtyisälle laavulle ja kokouksen päätyttyä osallistuvat nauttivat maittavan nuotioruoan. Tähän yhteyteen voidaan liittää myös haluttu ohjelmapalvelu.
  • Kokouspaketti: Järjestämme neuvotteluhuoneen Varkaudesta Hotel Oscarista yrityksen kokousta varten, kahvittelun kera. Kokouksen päätyttyä järjestämme Heinäahon tilalla Kuvansissa sovitun ohjelmapalvelun ja ruokailun.
  • Tiimihengen nostatus: Metsän siimeksessä, raikkaassa ulkoilmassa vuorovaikutuskouluttaja (www.tiimihenki.fi) auttaa teitä saavuttamaan paremman joukkuehengen ja parempia tuloksia työssänne! 1.5h koulutuksen jälkeen nautitaan kolmen ruokalajin nuotiomenu ja ennen jälkiruokaa käydään testaamassa tiimitaitoja luontoaiheisella rastiradalla. Lopuksi nautitaan vielä nokipannukahvit jälkiruoan kera.
  • Ruokailu henkilökunnalle yrityksen pihalla tai sovitussa paikassa? Matalan kynnyksen virkistäytymistilaisuus jossa tulemme tekemään teille ruokaa avotulella mukana tuomissamme grilleissä haluamaanne paikkaan. Voitte kutsua asiakkaitanne mukaan tapahtumaan?
  • Viikonlopun aloittajaispeijainen: Lähdetään perjantai-iltapäivänä harrastamaan luontoliikuntaa yhdessä ja tämän jälkeen kokoonnutaan nuotiolle nauttimaan ruoasta samalla kun ilta pimenee. Virvokkeet firman puolesta?
    .
    Nuotioruokailumenu löytyy täältä!Mitä muuta keksitään? Toteutamme mielellämme asiakkaidemme toiveet!

Varusteet: sään mukainen ulkovaatetus
Soveltuvuus: kaikille
Opaskielet: suomi, englanti (venäjänkielinen kääntäjä saatavilla)
Saatavuus: kevät, kesä, syksy, talvi

Tapahtumapaikat ovat vapaasti sovittavissa ja tarjonnastamme löytyy useita kauniita luontokohteita, sekä käytettävissä on myös erämökki ja rantasauna saaressa Joroisissa.

Pyydä tarjous ja räätälöimme ison tai pienen tapahtuman juuri teille sopivaksi!