Tietosuojaseloste

Käyttöehdot

Näitä käyttöehtoja sovelletaan Freefinns Oy:n, Ratatie 143, 78880 Joroinen, Y-tunnus: 3249787-5, tuottamien verkkopalvelujen käyttöön. Palvelua käyttävä yksityinen henkilö, yritys ja/tai yhteisö sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja.

Lue nämä ehdot huolellisesti ennen kuin aloitat palveluiden käytön. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt ja suostut noudattamaan ehtojamme sekä tietosuojakäytäntöämme, joka löytyy osoitteesta: freefinns.fi/tietosuoja

Freefinns Oy pidättää oikeuden estää palvelun käytön sellaiselta käyttäjältä, joka rikkoo näitä ehtoja tai muuten väärinkäyttää palvelua esimerkiksi vaarantamalla muiden käyttäjien tai Freefinns Oyn tietoturvan tai yksityisyyden.

Käyttäjä on yksin vastuussa oman tietokonejärjestelmänsä turvallisuudesta, mahdollisten salasanojen turvallisesta säilyttämisestä sekä kaikesta palveluun liittyvästä viestinnästä ja toiminnasta, joka syntyy tilisi käytöstä kirjautumistunnuksellasi ja salasanallasi.

Käyttäjä ymmärtää, että palvelun käyttöön voidaan soveltaa tiettyjä lakeja, määräyksiä, ehtoja ja rajoituksia. Käyttäjän on varmistettava, että käyttäjäsisältö ei sisällä mm. laitonta, siveetöntä, kunnianloukkaavaa tai etnistä vihaa sisältää materiaalia, eikä riko muiden immateriaalioikeuksia tai muita oikeuksia.

Freefinns Oy ei väitä omistavansa käyttäjäsisältöä. Käyttäjä antaa kuitenkin Freefinns Oylle oikeuden käyttää kaikkea käyttäjän sisältöä, jonka käyttäjä on lähettänyt Freefinns Oylle, haluamallaan tavalla näiden ehtojen ja tietosuojakäytännön mukaisesti.

Käyttäjä ymmärtää ja hyväksyy, että kaikki palveluun lähetetty käyttäjäsisältö on yksinomaan käyttäjän vastuulla.

Freefinns Oy pidättää oikeuden lopettaa palvelun käytön tai käyttäjän materiaalin käyttämisen milloin tahansa. Käyttäjä ei voi tällöin vaatia Freefinns Oytä maksamaan korvauksia käytön lopettamisesta johtuvista vahingoista.

Vastuun rajoitus

Palvelu tuotetaan sitoumuksetta. Freefinns Oy ei takaa, että palvelu toimii virheettömästi. Freefinns Oy ei ole vastuussa alustalla näytettävien tuotteiden / palveluiden ja muun aineiston sisällöstä tai oikeellisuudesta.

Freefinns Oy ei ole vastuussa mahdollisista välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka aiheutuvat alustan tai palvelun virheistä, viruksista, huollosta, muista teknisistä seikoista tai käyttäjien / palvelun virheellisestä sisällöstä. Freefinns Oy ei myöskään ole vastuussa mistään palvelusta johtuvista henkilövahingoista.

Näiden ehtojen muuttaminen

Freefinns Oy pidättää oikeuden päivittää tai muuttaa näitä ehtoja milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Muutokset tulevat voimaan heti, kun ne on palveluun lähetetty.

Jos käyttäjä ei halua ehtojen muuttamiseen jälkeen jatkaa palvelun käyttöä, tulee tämän ilmoittaa asiasta välittömästi Freefinns Oylle.