MEISTÄ – KUKA ON FREEFINNS?

No mehän ollaan rento, luova, inspiroiva, positiivinen ja sosiaalinen yrittäjäpariskunta Pohjois-Savosta. Yhdessä ollaan oltu yli 20 vuotta ja ajatus erä- ja luontoalan yrittäjyyteen lähti Sanna-Kaisalta, jolla on ollut polttava palo luoda uutta ja omaa. Energiaa riittää vaikka muille jakaa! Yhdessä aviomies Turkan kanssa perustettiin teidän iloksenne yritys, Freefinns Oy. FREEFINNS.FOR.YOU.

Vapaa-aika meillä menee rakennellessa, ulkona retkeillessä, perheen- ja ystävien kanssa oleillen, matkustellen ja eläimiä hoitaen. Olemme asuneet Suomessa useilla paikkakunnilla, sekä vuosia ulkomailla kolmessa eri maassa. Sanna-Kaisa on pienestä pitäen ollut heppatyttö ja rakkaus eläimiin on iän myötä vain kasvanut. Yhteinen voimaannuttava asia meille on luonto ja sen mukana tuoma hyvä olo ja energia! Sanna-Kaisa on taitava kokki ja retkillämme sekä eräravintolassa pääset nauttimaan rakkaudella valmistetuista ruoista.

Sanna-Kaisa toimii yrittäjänä ja retkien vetäjänä. Hän on koulutukselta matkailualan restonomi, lähihoitaja ja erä- ja luonto-opas. Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi yrityksemme asiakkaaksi. Retkillä ja tapahtumissa tavataan!

Katso alla esittelyvideo ja Keski-Savon 2022 Kesälehden artikkelin meistä löydät tästä linkistä “Perheyritys Freefinns vie ihmiset luontoon“.

Be a free Finn!